Zaručnički prsten (2005)

The Engagement Ring (Originalni naziv)

komedija romantika

Romantična komedija o strastima i nesporazumima

 
Režija: Steven Schachter
Scenarij: Rodney Patrick Vaccaro, Frank Denson
Uloge: Patricia Heaton, Vincent Spano, Lainie KazanTony Lo Bianco, David Hunt, ...

Filmografija

Sara Rosa (Patricia Heaton) puna je planova kako bi proširila obiteljski vinograd te uz pomoć zaručnika Briana (David Hunt) želi kupiti farmu čiji je vlasnik Nick Di Cenzo (Tony Lo Bianco) i njegov nećak Tony (Vincent Spano).No ono što Sara i Tony ne znaju jest da su njihove obitelji već povezane...

Patricia Heaton ( Svi vole Raymonda ) glumi u ovoj romantičnoj drami ispunjenoj strastima i nesporazumima. Sara Rosa puna je planova kako bi proširila obiteljski vinograd te uz pomoć zaručnika Briana (David Hunt) želi kupiti farmu čiji je vlasnik Nick Di Cenzo (Tony Lo Bianco) i njegov nećak Tony (Vincent Spano).
No ono što Sara i Tony ne znaju jest da su njihove obitelji već povezane: prije pedeset godina, Nick i Sarina majka Alicia (Lainie Kazan) trebali su se oženiti. Pojava zaručničkog prstena poveća animozitet među susjedima i baš kada prodaja zemljišta treba propasti, Tony i Sara zajedno pokušaju smiriti situaciju. No strast je prešla na novu generaciju i snažna privlačnost između Sare i Tonyja poremeti njezine planove za budućnost.

Komentari (0)

Foto