Hank (2009)

Hank (Originalni naziv)

komedija

Obitelj navikla na život na visokoj nozi prisiljena je preseliti se u zabačeni gradić u Virginiji

 
Režija:
Scenarij: Tucker Cawley
Uloge: Kelsey Grammer, Melinda McGraw, David Koechner, Jordan Hinson

Filmografija

Hank Pryor (Kelsey Grammer) cijeli je svoj život bio samom sebi šef te živio na visokoj nozi u New Yorku. No kako je sreća u životu varljiva tako se Hank jednog dana morao suočiti s grubom realnošću. Naime, Hank je prisiljen preseliti se sa svojom obitelji te započeti novi život upravo tamo odakle je i počeo - u maleni gradić u Virginiji.

Legendarni sportski poduzetnik Hank Pryor (Kelsey Grammer) živi na visokoj nozi u New Yorku. No to se iznenada promijeni kada Hanka degradiraju te se sa svojom obitelji mora preseliti u gradić River Bend u Virginiji. Hank je navikao samom sebi biti šef. No sada kada je izgubio gotovo sve suočit će se s još većim izazovom, a taj je postati dobar suprug i otac što mu u njegovom do sada dobro plaćenom poslu nije polazilo za rukom.

Dok je njegova žena Tilly (McGraw) žalosna što mora ostaviti raskoš New Yorka, Hank je odlučan da ponovno izgradi karijeru tamo gdje ju je i započeo. Na njegovu nesreću to ujedno znači da će trebati provesti puno vremena sa svojim šogorom Gradyjem Funkom (Koechner) koji uživa u nedavnom Hankovom poslovnom krahu. Osim svih životnih nedaća Hank se mora dokazati i kao izvrstan otac svojoj djeci, sinu Henryju (Gamble) te kćeri Maddie, inače pravoj njujorškoj tinjedžerki.


Komentari (0)

Foto