Dug moru (2019)

Dug moru (Originalni naziv)

drama

Svako ima svoje "nemilo mjesto"... koje je tvoje?

 
Režija: Goran Gajić
Scenarij:
Uloge: Dragan Mićanović , Nada Šargin, Ana Lečić, Vule Marković, Branimir Popović...

Filmografija

Pratimo obiteljske, roditeljske, ljubavne, prijateljske i druge odnose, kroz preplitanje sadašnjosti i prošlosti. Otkrivamo o junacima i ono što ni oni o sebi nisu znali...

Je li istinita legenda o moru koje uzima žrtve? Jesu li za sva događanja kriva dva kamena sa znakom slavenskog boga Svaroga ili se razlozi nalaze među ljudima koji čuvaju svoje mračne tajne? Mistična linija prepliće se sa ljudskom dramom naših junaka, koji će se u potrazi za ljubavlju i odgovorima morati prvo suočiti sa sobom.

Svako ima svoje "nemilo mjesto"... koje je tvoje?

U primorskom selu živi Periša, vlasnik ugostiteljskog objekta burne prošlosti. Perišina žena Svetlana nestala je pod nerazjašnjenim okolnostima, zato on sam odgaja kći Olgu, koja pokušava pronaći majku. Olga je zaljubljena u Rnja, momka koji je seosko kopile. Periša se protivi toj vezi, tjerajući Olgu da se vrati na studij u Beograd.

Stvar se komplicira iznenadnim dolaskom Milutina koji zahtjeva da mu Periša vrati dug prije roka. A Milutin je, to cijelo selo zna, zvijer: u mladosti je trajno obogaljio Popovog sina Zeja. Uznemireni Periša pokušava uz pomoć sestre Mariške riješiti problem i sigurnost kćeri. Kada joj tajanstveni stranac Đorđe donese drvenu kutijicu koja je pripadala njenoj majci, Olga odlazi za Beograd kako bi otkrila obiteljsku tajnu.

Komentari (0)

Foto