utorak, 14.05.2024 06:20

Magnum P.I. (2018)

Magnum P.I. (Originalni naziv)

akcija kriminalistički avantura

Serija o avanturama bivšeg specijalaca koji postane privatni detektiv na Havajima

sez.1 ep.8Klijent koji umire od limfoma želi da Magnum pronađe njegovog otuđenog brata koji bi mu mogao pomoći transplantacijom koštane srži.
 
Režija: Justin Lin
Scenarij: Peter M. Lenkov, Eric Guggenheim
Uloge: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

Filmografija

Jay Hernandez glumi Thomasa Magnuma u suvremenoj adaptaciji o bivšem pripadniku američkih specijalaca koji se vraća kući iz Afganistana i koristi svoje vojne vještine kako bi postao privatni detektiv na Havajima.

Bivši Navy SEAL specijalac Thomas Magnum (Jay Hernandez) posvetio se svom radu privatnog istražitelja na Havajima smjestivši se u gostinjsku kuću milijunaša Robina Mastersa. No na imanju bogataša Magnum nije sam, već radi pod budnim okom Juliett Higgins (Perdita Weeks), bivše MI6 agentice, a tu je kulturni kurator imanja Kumu Tuileta (Amy Hill), rodom s Havaja. Juliett često pomaže Magnumu u rješavanju slučajeva, a kasnije će postati i punopravna partnerica u agenciji. Također, asistiraju mu i dva bivša američka marinaca, Rick Wright (Zachary Knighton), vlasnik bara, te TC Calvin (Stephen Hill), koji je u drugoj uslužnoj djelatnosti, helikopterom turistima pokazuje ljepote otoka. Magnum se često sukobljava s detektivom Gordonom Katsumotom (Tim Kang), no kada je potrebno, oni udružuju snage u rješavanju slučajeva.

Komentari (0)

Foto