Nestala, 17 godina (2007)

SEVENTEEN AND MISSING (Originalni naziv)

triler drama

Majka sa vizionarskim darom kreće u potragu za nestalom kćeri za koju sumnja da je oteta

 
Režija: Paul Schneider
Scenarij: Kraig Wenman
Uloge: Dedee Pfeiffer (Emilie Janzen), Matthew Harrison (Richard Janzen), ...

Filmografija

Ovu uistinu napetu psihološko-kriminalističku dramu režirao je iskusni televizijski redatelj Paul Schneider, autor niza poznatih televizijskih serija (Beverly Hills 90210, Spasilačka služba) i više od četrdeset televizijskih filmova.

Emilie Janzen (D. Pfeiffer) ima sedamnaestogodišnju kći Lori (T. Moss). Lori je maturantica i već se osjeća preodraslom da bi joj majka određivala koliko smije ostajati vani, pa često slobodu i razumijevanje traži kod oca (R. Janzen). Otac i majka žive odvojeno već dvije godine, iako se nisu rastali. Na dan kad Lorina najbolja prijateljica Brynn organizira maturalnu zabavu, Lori se posvađa s majkom, jer joj majka ne dopušta izlazak. Izlazi protiv majčine volje, na zabavi se napije i posvađa s dečkom Curtom. Sa zabave odlazi oko pola jedanaest. Otada je nitko nije vidio.

Emilie je i prije imala neobjašnjiv dar da pronikne u ljude i otkrije i ono što oni pokušavaju sakriti, no nakon Lorinog nestanka počinje imati neobične vizije koje je upućuju na trag. Te se vizije događaju samo kad dotakne predmet koji je u vezi s Lori i noći u kojoj je nestala. Muž vjeruje u njezine vizije, no o tome ne mogu govoriti s policijom. Zato potragu počinju sami, korak po korak, utrkujući se s vremenom...

Dedee Pfeiffer, filmska (Laredo, Up Close and Personal, Falling Down) i televizijska glumica (Cybill, Lovci na natprirodno, Hitna služba, For Your Love) izvrsna je u ulozi majke.


Komentari (0)

Foto