Kuga (2006)

Clive Barker's the Plague (Originalni naziv)

horror

Nakon zagonetne dugogodišnje kome sva djeca svijeta se bude i kreću u rat protiv odraslih

 
Režija: Hal Masonberg
Scenarij: Hal Masonberg, Teal Minton
Uloge: James Van Der Beek, Ivana Milicevic, Brad Hunt, Joshua Close, John P. Connolly

Filmografija

Deset je godina prošlo otkako su sva djeca svijeta na potpuno neobjašnjiv način pala u stanje duboke kome. Konačno, stigao je i trenutak njihovog buđenja, trenutak koji će izazvati pravi pakao. Jer, započet će krvava bitka između generacija, bitka probuđene djece protiv svih odraslih...

Sva  djeca diljem svijeta mlađa od devet godina pala je u duboku komu u isto vrijeme. Deset godina iza toga djeca su se napokon probudila te krenuli u rat protiv odraslih.

Tom Russel pušten je iz zatvora u kojem je bio radi ubojstva, vraća se u rodni grad, točnije u kuću svoga brata koji ima sina u komi.  Ispostavlja se da su sva djeca mlađa od devet godina pala u komu, što se odnosi na cijeli planet.

Tom ima namjeru promijeniti svoj život i krenuti ispočetka, no njegova bivša supruga Jean je povrijeđena I ne želi ga vidjeti. U to vrijeme, sva djeca se bude u neprijateljskom raspoloženju, ubijajući sve odrasle. Grupu preživjelih vode sada Tom i Jean, pokušavajući pobjeći u sigurnu bazu koja se nalazi 60 kilometara od grada.


Komentari (0)

Foto