Kraljević i ja 3: Medeni mjesec (2008)

The Prince & Me 3: A Royal Honeymoon (Originalni naziv)

komedija romantika

Nove avanture mladog princa i šarmantne farmerice iz Wisconsina

 
Režija: Catherine Cyran
Scenarij: Blayne Weaver
Uloge: Kam Heskin, Chris Geere, Adam Croasdell, Jonathan Firth, Todd Jensen

Filmografija

Na medenome mjesecu u šumi Belaviji, kralj Edvard i kraljica Paige otkrivaju da premijer Polonius potajice planira posjeći šumu da bi došao do nafte. Kraljevski par mora se boriti za Belavijin prekrasan ekosustav prije nego što ga unište.

Bivša farmerica iz Wisconsina i bivši danski kraljević bivaju nevoljko bačeni u središte pozornosti na medenom mjesecu u šumi Belaviji, gdje otkrivaju da će čudesna šuma koja im donosi toliku radost biti posječena da bi se raskrčio prostor za naftnu bušotinu. Paige je bila obična djevojka iz Wisconsina prije nego što se zaljubila u Edvarda, danskoga kraljevića. Sada kraljica Paige i kralj Edvard započinju zajednički život i da bi proslavili vjenčanje, odlaze u Belaviju istraživati drevne dvorce i diviti se snijegom prekrivenim planinskim krajolikom. Ali njihov vlastiti premijer kuje planove da bi pretvorio taj očaravajući krajolik u industrijaliziranu pustoš i ostvario velik profit.

U međuvremenu, dok Paige i Edvard istražuju mogućnosti kako da očuvaju Belavijinu ljepotu, pojavljuje se Paigen bivši koji prijeti razotkrivanjem nekih škakljivih tajni iz njezine prošlosti. Hoće li njegova osvetnička otkrića biti kraj Paigene bajkovite romance ili je kralj Edvard napokon pronašao ljubav koja je istinski u stanju zaobići sve prepreke?


Komentari (2)

Foto