četvrtak, 20.05.2021 20:10

Tko želi biti milijunaš? (2002)

Tko želi biti milijunaš? / Who Wants to Be a Millionaire? (Originalni naziv)

show

"Milijunaš" nudi jedinstvenu priliku za ostvarenje snova

Kviz nudi jedinstvenu priliku za ostvarenje snova, osvajanje milijun kuna. Mogu li natjecatelji pod teretom očekivanja ipak dati najbolje od sebe u najuspješnijem svjetskom game showu?
 
Režija: Dalibor Sokolić
Scenarij:
Uloge: Tarik Filipović

Filmografija

Mogu li natjecatelji izdržati pod teretom očekivanja, s milijun razloga da daju najbolje od sebe u najuspješnijem svjetskom game-showu?

"Tko želi biti milijunaš?" je natjecanje u kojem je opće znanje neodvojivo od ljudske prirode: od koncentracije, strategije i mentalne snage pojedinca. Izazov je to u kojem natjecatelji pomiču svoje granice odgovarajući na pitanja čija novčana vrijednost raste kako igra odmiče. Izazov kojem će uspjeti odgovoriti samo najpripravniji, odlučni kad im se postavi pitanje: "Je li to Vaš konačni odgovor?". Kviz počinje 8. sezonu prikazivanja na HTV-u nakon gotovo desetljeće duge stanke. Sedam sezona emitirano je od 2002. do 2010. i bilježile su rekordnu gledanost. Dosad je samo jedna osoba postala 'milijunašem' točnije 'milijunašicom', tj. odgovorila točno na svih 15 pitanja - Mira Bićanić 2003. godine.

Komentari (0)

Foto