Zaboravljene duše (2009)

The Forgotten (Originalni naziv)

kriminalistički

Neriješeni i zaboravljeni slučaju meta su skupine vještih detektiva

 
Režija: Mark Friedman
Scenarij:
Uloge: Christian Slater, Michelle Borth, Anthony Carrigan, Bob Stephenson, ...

Filmografija

U SAD-u brojka neidentificiranih tijela žrtava prelazi 40 000. Kada policijska istraga dosegne svoj kraj, a žrtva nije identificirana - pravda padne u zaborav. U seriji ‘Zaboravljene duše’ producent Jerry Bruckhemier te glumačka ekipa koju predvodi Christian Slater bave se upravo ovom problematikom. Slavni izvršni producent je zaključio kako je ova serija posebna zato što ove zaboravljene slučajeve prezentira iz kuta same žrtve koja želi da pravda bude zadovoljena.

Detektivi amateri ujedinjuju se kako bi dali imena brojnim žrtvama od kojih je i policija već odustala, te njihove slučajeve priveli pravdi. Vođeni Alexom, bivšim detektivom kojega proganja, ali i motivira nestanak vlastite kćeri, ova grupa sastaje se u kafićima i dnevnim sobama kako bi raspravljala o tragovima i motivima pojedinih ubojstava. Alex, kojega u seriji tumači Christian Slater, možda nema rješenje svog osobnog slučaja, ali pomoću istražiteljskih sposobnosti i pomoći svoga tima, on donosi rješenja drugima.

Slažući djeliće pojedinih priča, ovaj tim volontera dolazi do zaključka kako su žrtve preminule prema onome kako su živjele.


Komentari (0)

Foto