Pogrešno skretanje kod Tahoa (2009)

Wrong Turn At Tahoe (Originalni naziv)

triler kriminalistički

Sitni kriminalac nađe se na meti moćnog mafijaša

 
Režija: Franck Khalfoun
Scenarij: Franck Khalfoun
Uloge: Cuba Gooding Jr., Miguel Ferrer, Harvey Keitel, Alex Meneses

Filmografija

Šef male zločinačke organizacije ubija dilera droge ne shvativši da je radio za najvećega mafijaškog šefa u zemlji. Naoružajte se i pripremite za akcijom ispunjenu avanturu koja će vas držati u krajnjoj napetosti!

Joshua (Cuba Gooding Jr.) je utjerivač dugova i desna ruka lokalnog gangstera i mentora Vinceta  (Miguel Ferrer). Neumoljiv je i totalno lojalan svom šefu Vincentu, koji se igrom slučaja suprotstavi najmoćnijem zloglasnom dileru droge Ninu (Harvey Keitel). Iako Joshua želi odustati od obračuna, nakon osobne tragedije i osvete Nina, pridruži se Vincentu u obračunu u kojem jedna strana neće izvući živu glavu.

“Pogrešno skretanje kod Tahoa” snimljen je u stilu klasičnih i žestokih krimića, u kojemu se sve karte bacaju na umješnost glumačke postave da uvjerljivo prenese nasilni svijet ljudi koji žive izvan zakona po pravilima po kojima najjači preživljava, pogreške se skupo plaćaju, a oprosta nema. Nakon dugog vremena Cuba Gooding Jr. je zaista uvjerljiv, Miguel Ferrer sjajan, a Harvey Keitel nezamjenjiv u ulozi koja, budemo pošteni, kao da je smišljena za njega.
 


Komentari (0)

Foto