ponedjeljak, 10.08.2020 17:30

Liječnik na narudžbu (2009)

Royal Pains (Originalni naziv)

komedija drama

Jedan neobični događaj naglavačke okrene život mladog doktora

sez.8 ep.5Hankovo pomoč tokrat potrebuje odvetnik Ken Keller, ki je preobremenjen z delom, saj poskuša dohiteti mlajše kolege. Keller meni, da je vzrok za njegove težave stres, Hanka pa skrbi, da doživlja srčni napad. Divya se sestane z nekdanjim Hankovim mentorjem, dr. Whitcombom, ki vodi oddelek urgentne medicine na šoli Stony Brook. Medtem Paige začne prejemati hormonsko terapijo za umetno oploditev, kar močno vpliva na njeno počutje. Jeremiah pripravi poseben video za Divyjino zabavo pred rojstvom otroka.
 
Režija:
Scenarij: Andrew Lenchewski, John P. Rogers
Uloge: Mark Feuerstein, Paulo Costanzo, Jill Flint, Reshma Shetty, Campbell Scott

Filmografija

Originalna američka serija, "Doktor na narudžbu", bavi se mladim doktorom Hankom Lawsonom (Mark Feuerstein – "Što žene vole", "Baš kao ona", "Dobro jutro, Miami") koji naizgled ima sve: karijeru koja raste, prekrasnu djevojku i krasan stan u New Yorku. Jednom sudbonosnom odlukom u operacijskoj Sali Mark gubi sve.

Hank odluči otputovati u Hamptons za vikend s bratom (Paulo Costanzo - "Joey"). Nakon što su nepozvani upali na tulum u golemoj vili, Hank priskoči u pomoć kad jedan od gostiju zatreba liječničku pomoć koju samo on može pružiti. Iduće jutro Hank dobiva poziv u drugu vilu, a zatim u još jednu. Njegova je karijera oživljena, ali nije baš sretan s načinom na koji se to dogodilo, uzevši u obzir da postaje doktor na narudžbu bogatima, slavnima i neslavnima.

Kad ga zgodna voditeljica lokalne bolnice zamoli za pomoć onima koji i nisu toliko visokoga društvenog statusa, Hank se nalazi na razmeđi s jedne strane čineći dobro sebi, a s druge strane pomažući drugima.


Komentari (0)

Foto