Divlji plamen (2005)

Wildfire (Originalni naziv)

drama obiteljski romantika

Na ranču obitelji Ritter, buntovna tinejdžerica Kris konačno otkriva što zaista želi od života

 
Režija: Steve Miner
Scenarij: Michael Piller, Christopher Teague
Uloge: Genevieve Cortese, Micah Alberti, Nicole Tubiola, Greg Serano, ...

Filmografija

Američka serija Wildfire smještena je u svijet konjskih utrka. Kris Furillo (Genevieve Cortese), koja je upravo odslužila kaznu u maloljetničkom popravnom domu zbog krađe automobila i odupiranja uhićenju, dobiva ponudu za posao na ranču obitelji Ritter nakon što je Pablo Betart (Greg Serano), volonter koji u popravnom domu uči zatvorenice jahati, primijetio Krisin izuzetan talent za rad s konjima. Kris se osobito vezala za konja Wildfirea.

Dresirajući Wildfirea, Kris blisko surađuje s Pablom koji vodi ranč u vlasništvu Jean Ritter (Nana Visitor) i njezinog oca Henryja (Dennis Weaver). Dok se Kris pokušava prilagoditi životu s obitelji Ritter, mladi Matt Ritter (Micah Alberti) i njegov najbolji prijatelj Junior Davis (Ryan Sypek) bore se za njezinu ljubav. Nenamjerno, ona postaje glavna suparnica Danielli Davis (Nicole Tubiola), Mattovoj bivšoj djevojci i Juniorovoj sestri.

Ritteri se i sami moraju suočiti s vlastitim ozbiljnim problemima. Ranč je u velikim financijskim problemima i Jean mora odlučiti je li spremna odreći se obiteljskog vlasništva i prihvatiti ponudu za poslovno partnerstvo s obitelji Davis. Wildfire ne postiže željene rezultate pa ga namjeravaju prodati, a zatim i ubiti. Kris stavlja na kocku svoju tek stečenu slobodu kako bi spasila svojeg prijatelja te svojim postupcima pomaže Jean da ipak odluči zadržati farmu. S novom nadom u budućnost, Kris, Wildfire i Ritteri udružuju snage kako bi se suočili s izazovima koji ih čekaju.
 


Komentari (4)

Foto