Duhovnjaci (2009)

The Ministers (Originalni naziv)

kriminalistički

Newyorška policajka ponovo se susreće sa kriminalcima koji su ubili njenog oca

 
Režija: Franc. Reyes
Scenarij: Franc. Reyes
Uloge: John Leguizamo, Harvey Keitel, Florencia Lozano, Diane Venora

Filmografija

Film "Duhovnjaci" stilizirani je triler o osveti, obitelji i kompleksnošću potrage za pravdom. U njegovoj srži nalazi se i vatrena ljubavna priča, u kojoj je linija između dobra i zla prilično zamućena i u kojoj svatko krije smrtonosnu tajnu.

Dante, Luis i Perfecto Mendoza braća su razdvojena nakon gubitka roditelja u tragičnoj nesreći prije mnogo godina. Sada, kao odrasli ljudi, ponovno se ujedinjuju i počnu iznova graditi živote. No kada najstariji, Luis, koji je postao svećenik, biva nasumce ubijen na ulici, preostala dvojica braće ostavljaju sve i zaklinju se na osvetu. Celeste Santana newyorška je detektivka koja također mora razriješiti neke račune. Prije mnogo godina, grupa odmetnika zvana "Duhovnjaci" ubila je njezina oca policajca pred njezinim očima. Sada, trinaest godina poslije, banda je ponovno počela ubijati, ali ovaj out ona je u stanju suprotstaviti im se.
Uz pomoć svoga partnera, policijskog veterana i bivšeg suradnika svoga oca, detektiva Brune, Celeste nailazi na trag ubojica. Jedina nevolja je u tome što se nesvjesno zaljubljuje u neprijatelja te otkriva istinu o ubojstvu svog oca. Kad sve oružje biva izvučeno, mora donijeti tešku odluku o tome kako izvršiti pravdu.

Komentari (0)

Foto