Turnir smrti (1995)

NO EXIT / FATAL COMBAT (Originalni naziv)

akcija triler

Stonemana (J.Wincott) otme zločinac koji ga prisili da sudjeluje u brutalnom turniru

 
Režija: Damian Lee
Scenarij: Damian Lee, John Lawson
Uloge: Jeff Wincott, Sven-Ole Thorsen, Phillip Jarrett, Richard Fitzpatrick, ...

Filmografija

Jeff Wincott akcijski je velikan iz Kanade, jedan od glumaca koji su bitno kvalitetniji od većine filmova u kojima glume. Nastupajući u brojnim akcijskim naslovima, Wincott je izgradio svoj nastup do zadnjeg detalja i osigurao si mnogobrojne fanove. Vješto kombinirajući nastup Clinta Eastwooda s tjelesnom izdržljivošću Dolpha Lundgrena, Wincott je ime koje sigurno čeka na bolja vremena. Ne treba zaboraviti niti legendarnog Svena Olea-Thorsena, tjelesno impozantnog Danca koji se preko sporta probio do mnogih nezaboravnih uloga

Profesor John Stoneman (Jeff Wincott) podučava razrješavanje konflikata na miran način, uvijek preferirajući etiku umjesto nasilja. U slobodno vrijeme, doduše, on je stručnjak borilačkih vještina. Jednoga dana grupa nasilnika napada Stonemana i njegovu trudnu suprugu, a Stoneman, po prvi put u životu, dolazi u situaciju u kojoj nema vremena za razgovor.

No tu je tek početak profesorovih nevolja: njega ubrzo otme izopačeni TV producent Armstrong (Richard Fitzpatrick), zločinac koji je osmislio brutalni turnir preživljavanja u trajanju od osam dana, koji će se prenositi uživo. Stoneman isprva odbija svaku pomisao na učestvovanje, no Armstrong ga ucjenjuje; ako ne pristane, Stonemanova će ranjena supruga biti pogubljena.

 


Komentari (0)

Foto