srijeda, 29.05.2024 18:25

NCIS L.A. (2009)

NCIS: Los Angeles (Originalni naziv)

kriminalistički

Ured za posebne projekte je skriveni odred NCIS-a i lociran je u Los Angelesu, California

sez.11 ep.19Sam istražuje ubojstvo iranskog izbjeglice koji je radio na rušenju trenutačnog režima, ali istodobno se mora angažirati oko spašavanja agenta Roundtreeja (Caleb Castille), novog agenta kojemu je već prvi dan na poslu bio posebno pustolovan jer je slučajno aktivirao bombu. Nell donosi odluku u vezi sa svojom budućnosti u NCIS-u.
 
Režija: Terrence O'Hara, David Barrett, Tony Wharmby
Scenarij: Shane Brennan, R. Scott Gemmill
Uloge: Chris O'Donnell, Peter Cambor, Daniela Ruah, Eric Christian Olsen, ...

Filmografija

NCIS LA je serija koja kombinira elemente policijskog žanra i vojne drame. Nastala je 2009. godine kao spin off popularnoj seriji NCIS.

Tim je sastavljen od G. Callena koji je kao kameleon, Sam Hanna, Callenovog partnera i stručnjaka za nadzor, Kensi Blye, ovisnice o adrenalinu i Nate Getza, psihologa koji im pomaže i u misijama, ali i oko njihovog psihičkog zdravlja. Timu je također priključen i Dominic Vail, koji tek treba naučiti kako na terenu iskoristiti svoje znanje. Direktorica misije je Henrietta Hetty Lange koja ne upravlja samo novčanim i materijalnim sredstvima nego i samim timom. Svi zajedno imaju pristup najnovijim tehnološkim izumima i rade što god je potrebno kako bi uspješno odradili svoj posao.

Komentari (8)

Foto