petak, 10.02.2023 18:10

NCIS L.A. (2009)

NCIS: Los Angeles (Originalni naziv)

kriminalistički

Ured za posebne projekte je skriveni odred NCIS-a i lociran je u Los Angelesu, California

sez.1 ep.10G. Callenu (Chris O'Donnell), poznatom kao Legenda, dodijeljen je ogranak NCIS-a, Ured za posebne projekte. Pod budnim okom operativne menadžerice Henriette "Hetty" Lange (Linda Hunt), Callen vodi elitni tim tajnih agenta protiv raznih neprijatelja. Ekipu također čine specijalna agentica Kensi Blye (Daniela Ruah), stručnjakinja za borbu, obučena snajperistica i briljantna forenzičarka, bivši Callenov partner i Navy SEAL komandos Sam Hanna (LL Cool J), tehnički analitičar Eric Bartholomew Beale III (Barrett Foa) i bivša tajna agentica i izvršna pomoćna direktorica NCIS-a za pacifičke operacije Shay Mosley (Nia Long).
 
Režija: Terrence O'Hara, David Barrett, Tony Wharmby
Scenarij: Shane Brennan, R. Scott Gemmill
Uloge: Chris O'Donnell, Peter Cambor, Daniela Ruah, Eric Christian Olsen, ...

Filmografija

NCIS LA je serija koja kombinira elemente policijskog žanra i vojne drame. Nastala je 2009. godine kao spin off popularnoj seriji NCIS.

Tim je sastavljen od G. Callena koji je kao kameleon, Sam Hanna, Callenovog partnera i stručnjaka za nadzor, Kensi Blye, ovisnice o adrenalinu i Nate Getza, psihologa koji im pomaže i u misijama, ali i oko njihovog psihičkog zdravlja. Timu je također priključen i Dominic Vail, koji tek treba naučiti kako na terenu iskoristiti svoje znanje. Direktorica misije je Henrietta Hetty Lange koja ne upravlja samo novčanim i materijalnim sredstvima nego i samim timom. Svi zajedno imaju pristup najnovijim tehnološkim izumima i rade što god je potrebno kako bi uspješno odradili svoj posao.

Komentari (8)

Foto