Dobar, loš murjak (2006)

BON COP, BAD COP (Originalni naziv)

akcija komedija kriminalistički

Dvojica policajaca različith karaktera tragaju za ludim serijskim ubojicom

 
Režija: Erik Canuel
Scenarij: Leila Basen, Alex Epstein
Uloge: Colm Feore, Patrick Huard, Michael Beaudry, Patrice Bélanger, ...

Filmografija

Gotovo je nemoguće ne voljeti ovaj film. Kao prvo, obavezna kemija između dvojice vodećih detektiva Colma Feorea i Patricka Huarda je iznimna. Potpuno drugačiji policajci prisiljeni su zajedno raditi - buddy formula je isprobana nebrojeno puta, no kada upali znate da vas čeka pravi urnebes.

Beživotno tijelo pronađeno je na granici Quebeca i Ontarija. Nadležnost nad ubojstvom pripada policijama obiju pokrajina pa tako David Bouchard iz Montreala i Martin Ward iz Toronta moraju udružiti snage kako bi pronašli počinitelja. No detektivi imaju totalno različit  pristup rješavaja zločina, drugačiji jezik i nastup. David je mlađi, pomalo sirov i smion, dok se Martin strogo drži slova zakona. Zajedno moraju pronaći ludog serijskog ubojicu koji ubija hokejaške menadžere.

U glavnim ulogama pojavljuju se provjereni i iskusni Colm Feore, kojeg se sjećamo iz "Riddickovih kronika" i hit serije "24", te nešto manje poznati Patrick Huard, koji će nam pružiti dva sata neprestane akcije i smijeha. Dva kanadska policajaca koji se sporazumijevaju na dva različita jezika moraju uhvati ubojicu hokejaških menadžera -  morate priznati da zvuči jako zabavno.


Komentari (0)

Foto