Upravljanje Wildeom (2010)

Running Wilde (Originalni naziv)

komedija

Smušeni bogataš pokušava osvojiti srce dobroćudne djevojke

 
Režija:
Scenarij: Will Arnett, Mitchell Hurwitz
Uloge: Will Arnett, Keri Russell, Stefania Owen, Mel Rodriguez

Filmografija

Od stvoritelja i glumaca hvaljene Foxove serije „Prikraćeni“ donosimo vam „Upravljanje Wildeom“, romantičnu komediju u kojoj Will Arnett glumi Stevena Wildea, bogatog i nezrelog plejboja koji očajno pokušava osvojiti (ili otkupiti) srce svoje dugogodišnje simpatije Emmy Kadubic (Kerri Russell), liberalne humanitarke koja mu je pobjegla, a cijela je serija iz perspektive dvanaestogodišnje curice.

Steve nikada nije učinio ništa nesebično. Ali zašto i bi? Bogat je! Steve je sin naftnoga tajkuna, a nije morao raditi nijedan dan u životu. Sve što je ikad htio uručeno mu je, osim jedne sitnice: Emmyne ljubavi. Kći bivšeg zaposlenika Wildeovih, Emmy, iskrena je dobročiniteljica koja cijeli odrasli život pokušava spasiti svijet. Iako je Emmy sretna sa životom u prašumama Amazone uz domoroce, njezina dvanaestogodišnja kći, Puddle (Stefania Owen), samo želi biti normalno dijete koje odrasta na nekom normalnome mjestu. Možda bi to i rekla, ali već mjesecima ne govori.

Kada širenje Wildeove kompanije u prašumi zaprijeti i njezinoj pridruženoj obitelji, Emmy se odluči pojaviti na ceremoniji koju je Steve sam sebi organizirao, dodjeljujući si nagradu „Humanitarac godine“.  Želi pokušati spriječiti širenje kompanije, ali možda i dalje ima neke osjećaje prema Steveu. Ipak, kako se kod Stevea puno ne mijenja, on nije spreman pomoći jer bi zaustavljanje širenja kompanije značilo i manje zarade njemu.
Umjesto da ponovno riskira time da izgubi Emmy, Steve na sve moguće načine pokušava osvojiti djevojku koju želi.

Da bi to mogao, uposli jedine ljude koji bi mu i mogli pomoći: svog susjeda i povremenog neprijatelja Fa'ada Shaouliana (Peter Serafinowicz),  asistenta i prisilnog prijatelja Miga Salazara (Mel Rodriguez) i, nevoljko, gospodina Lunta, njegovu mušku dadilju koji danas radi kao tajnik i jedina je osoba koja pokušava zaštititi Stevea, ali i njegov posao. Unatoč  tomu što ima sve što je ikad htio, Steve zna da ljubav i sreću jednostavno ne može kupiti. To je u velikom kontrastu s Emmynim životom jer ona nema ništa osim ljubavi i sreće. Uzevši u obzir da Emmy čini dobro nizašto i to da je Steve nizašto, ima li ovaj par šanse ikako pomiriti ove razlike?


Komentari (0)

Foto