Cilj života (2008)

AŞK TUTULMASI (Originalni naziv)

komedija romantika

Nogometni fanatik se zaljubljuje u mladu i prelijepu poslovnu ženu

 
Režija: Murat Şeker
Scenarij: Tolgahan Sayisman, Fahriye Evcen, Tim Seyfi
Uloge: Tolgahan Sayişman, Fahriye Evcen, Tim Seyfi, Ali Erkazan, Suzan Aksoy, ...

Filmografija

Snimljena u svega četiri tjedna, topla romantična komedija "Cilj života" podsjetit će nas na turske klasike 60-tih godina u kojima su glumili Belgin Doruk i Ayhan Isik. Nastala u koprodukciji s Tim Productiona i Sugaworkza, "Cilj života" je prikazan širom Europe (Njemačka, Nizozemska, Belgija, Švicarska, Austrija, Francuska, Danska...) te jednoglasno osvojio simpatije gledateljstva i filmske kritike.

Uğur (Tolgahan Sayişman) je nogometni fanatik, a Pinar (Fahriye Evcen) mlada prelijepa poslovna žena. Kada se upoznaju, ona shvati da zbog ljubavi mora pronaći mjesto u svom srcu i za njegov omiljeni klub Fenerbahçe!

Temama kao što su vjernost, iskrenost i strast,  Murat Şeker, koji je 2010. snimio još jednu romantičnu komediju "Aşk Geliyorum Demez" ovoga puta s Bergüzar Korel ("1001 noć") u glavnoj ulozi, pristupio je na vrlo vrckav i zaigran način, baš kao što priliči toploj romantičnoj komediji koja nam izmamljuje osmjehe i od srca nas nasmijava. Glavne uloge pripale su Tolgahanu Sayişmanu, poznatom iz TV showa "Elveda Tumeli", te Fahriye Evcen, koju će poznavatelji turskih serija prepoznati iz tursko-njemačke serije "Yaprak Dökümü".

U ostalim ulogama pojavljuju se izvrsni Tim Seyfi, koji je u svojoj karijeri radio s veličinama poput Emira Kustirice, kultnim američkim filmašem nezavisnog filma Halom Hartleyem te vrsnim njemačkim redateljem Faithom Akinom, a tu su još Ali Erkazan, poznati komičar iz televizijskog showa "En Son Babalar Duyar" te Suzan Aksoy, Ayten Uncuoglu, Murat Akkoyunlu i Yasemin Ozturk.

 


Komentari (2)

Foto