Nisam Harry Jenson (2009)

I'm Not Harry Jenson. (Originalni naziv)

triler kriminalistički

Pisac istinitih krimi-romana postaje opsjednut junakom svoje najnovije knjige

 
Režija: James Napier
Scenarij: James Napier
Uloge: Gareth Reeves, Jinny Lee Story, Marshall Napier, Ilona Rodgers

Filmografija

Uvjeren da silazi s uma, pisac krimića odluči otići na putovanje kako bi se oporavio, no putovanje završava mrtvim suputnikom, krvavim rukama i jezivom tajnom. Snimljen gotovo u potpunosti u zadivljujućim prašumama Novog Zelanda, film „Nisam Harry Jenson“ misterij je o ubojstvu koji kulminira vrhuncem punim iznenađenja i intrige.

Stanley Merse bez prestanka razmišlja o ubojstvu. Šlampavog pisca istinitih kriminalističkih romana sve više progone noćne more i nasilne maštarije vezane za njegov rad, a osobito za glavni lik najnovijeg romana Harryja Jensona. Nastojeći zadržati razum, Stan odlazi na daleko putovanje po dubokim prašumama Novog Zelanda, sa skupinom drugih tajanstvenih putnika. No kada se jednog jutra probudi i pronađe jednog od svojih suputnika mrtvog,

Stanley je zarobljen u stvarnom scenariju koji i previše podsjeća na jednu od vlastitih radnji romana. Krvavih ruku i progonjen paranoidnim noćnim morama koje su izmakle kontroli, Stanley se suočava s vrlo stvarnom mogućnošću da je ova priča u biti stvarnost koju on sada mora pokušati sakriti.


Komentari (0)

Foto