četvrtak, 13.08.2020 20:00

Najjači glas (2019)

The Loudest Voice (Originalni naziv)

drama

Priča o Rogeru Ailesu, osnivaču 'Fox Newsa'

Napoči trenutek, ko se Rupertova sinova lahko spravita na Rogerja in zmagata. Doslej ga je namreč oče Rupert, kljub vsem nečednostim, močno podpiral, saj mu je prinašal veliko denarja. Zaradi javnih obtožb Carlsonove pa se pokaže priložnost, da Rogerja končno odrežejo z vrha Fox Newsa. Obtožnica raste, ženske prekinjajo svoj molk in spisek nadlegovanih žensk narašča, hkrati z Rogerjevo paranojo. A ni pomoči, Rogerjevi dnevi pri Foxu so šteti, žena Beth pa končno spregleda.
 
Režija: N/A
Scenarij: N/A
Uloge: Russell Crowe, Sienna Miller, Seth MacFarlane, Naomi Watts

Filmografija

U današnjem politički nabijenom medijskom krajoliku, nijedna figura nije veća, čak i nakon svoje smrti, od Rogera Ailesa, koji je oblikovao „Fox News“ u silu koja je neopozivo promijenila razgovor o najvišim razinama vlasti.

Da bismo razumjeli događaje koji su doveli do uspona moderne Republikanske stranke, moramo razumjeti Ailesa. Usredotočujući se ponajprije na prošlo desetljeće u kojem je Ailes nedvojbeno postao de facto vođa stranke, serija se dotiče ključnih događaja u Ailesovu životu, uključujući njegova iskustva sa svjetskim vođama iz kojih se rodila njegova politička karijera, te optužbe za seksualno uznemiravanje i nagodbe koje su dovele do kraja njegove vladavine „Fox Newsom“.

Komentari (2)

Foto