Opasne igre (2007)

Damages (Originalni naziv)

drama kriminalistički

Mlada Ellen Parsons uvučena je u svijet opasnih intriga kojim vlada odvjetnica Patricia Hewes

 
Režija: Mario Van Peebles, Allen Coulter, Edward Bianchi
Scenarij:
Uloge: Glenn Close, Ted Danson, Tate Donovan, Rose Byrne, Željko Ivanek

Filmografija

Višestruko nagrađivana kriminalistička serija inspirirana je stvarnim događajima, a u glavnim ulogama su Glenn Close i Rose Byrne.

Upoznajte mladu, inteligentnu, ambicioznu i diplomiranu pravnicu, Ellen Parsons (Rose Byrne) koja je postala štićenica Patricije Hewes (Glenn Close), nemilosrdne odvjetnice s dugogodišnjim iskustvom, kojoj baš ništa ne predstavlja prepreku do dobivanja parnice. Patty je osoba kojoj ne smije ništa stati na put, jer ona će manipulacijom i dobrom, ali i opasnom strategijom doći do svog cilja.

Kroz četiri sezone svjedočili smo razvitku Ellenine karijere i odnosa između nje i Patty, a već u prvoj epizodi pete sezone Patty dokazuje koliko je zapravo manipulativna kada prisili Ellen da bira između svjedočenja protiv nje u vezi sa skrbništvom u Michaelovoj (Zachary Booth) parnici i prihvaćanja Mclarenove (Ryan Phillipe) ponude da vodi slučaj protiv Patty. Ellen odluči preuzeti slučaj oko kojeg će biti borbe i u sudnici, i izvan nje. Naomi Walling (Jenna Elfman) je invensticijska bankarica koja se obrati Channingu McLarenu s tajnim korporativnim podacima koji budu objavljeni na Internetu zajedno s njenim imenom i privatnim podacima... 


Komentari (4)

Foto