Spašavajući Sarah Cain (2007)

SAVING SARAH CAIN (Originalni naziv)

drama

Mladoj kolumnistici život se mijenja kad sazna da je postala skrbnicom petero amiške djece

 
Režija: Michael Landon Jr.
Scenarij: Brian Bird, Cindy Kelley
Uloge: Lisa Pepper, Abigail Mason, Elliot Gould, Tess Harper, Yolanda Wood, ...

Filmografija

“Spašavajući Sarah Cain” je dirljiva, na trenutke humorna, priča o žena čiji se život, nakon velike tragedije, posve mijenja. Silom prilika Sarah Cain otkrit će da u životu ima važnijih stvari od osobnog probitka i želja. Shvatit će da se u preuzimanju odgovornosti i brige prema drugima može pronaći osobno ispunjenje.

Sarah Cain (Lisa Pepper) je kolumnistica cijenjenih novina i uvijek na prvo mjesto stavlja svoje interese i potrebe. Kada joj umre sestra, koja je pripadala amiškoj zajednici, Sarah otputuje u Pennsylvaniju na sprovod, a tamo dozna da je postala zakonska starateljica petero djece svoje sestre. No Sarah ne želi živjeti u Lancaster Cityju i odgajati djecu u amiškom okruženju, već ih odluči povesti sa sobom u Portland. No djeca će u modernom gradu morati činiti ustupke koji su u suprotnosti s njihovim vjerskim načelima, a Sarah će shvatiti da ih je u veliki grad dovela iz sasvim pogrešnih razloga.

Ulogu Sarah odlično je upriličila Lisa Pepper, a od ostalih glumaca potrebno je istaknuti Abigail Mason te holivudske zvijezde Elliota Goulda i Tess Harper, u ovoj briljantno napisanoj i snimljenoj priči o važnim životnim odlukama, prioritetima i sazrijevanju.


Komentari (0)

Foto