Potpuno razotkrivanje (2000)

FULL DISCLOSURE (Originalni naziv)

triler

Nakon objavljivanja podataka o ubojstvu moćnika i sam John se nađe u središtu afere

 
Režija: John Bradshaw
Scenarij: Tony Johnston
Uloge: Virginia Madsen, Penelope Ann Miller, Rachel Ticotin, Christopher Plummer, ...

Filmografija

Našavši se u samome središtu smrtonosnoga sukoba, novinar čini još jednu veliku životnu pogrešku - zaljubi se u osobu koju skriva. Povijest se ponavlja...

Kad alkohol zamalo uništi njegovu blistavu reportersku karijeru, John McWhirter (F. Ward) neočekivano dobije priliku za povratak na naslovnice. Povjerljivi izvor dostavlja mu podatke o osobama umiješanim u ubojstvo homoseksualnoga financijskog moćnika.

Njihovo objavljivanje donosi mu bodove kod glavne urednice Brende Hopkins (V. Madsen), ali i izaziva bijes jednoga od šefova FBI-ja, Roberta Leckera (C. Plummer), koji vodi istragu o slučaju. Istodobno, iz dalekih, buntovnih šezdesetih, kada je John kao student bio upleten u nikada do kraja razjašnjenu bombašku aferu, pojavljuju se osobe kojima je ostao dužan.

Studentska aktivistica Sarah Archer (R. Maxwell), čiji politički angažman nije nikada prestao, zahtijeva od njega da na nekoliko dana u svome stanu sakrije navodnu ljevičarsku peruansku gerilsku časnicu Rosu (R. Ticotin). No mlada žena je zapravo palestinska agentica Armiti, koju progoni CIA, a tajanstvena Michelle (P. A. Miller) unajmljena je da ju likvidira.


Komentari (0)

Foto