Rent-a-kid (1995)

RENT-A-KID (Originalni naziv)

komedija obiteljski

Agent za iznajmljivanje odluči iznajmljivati djecu iz sirotišta kojeg vodi njegov sin

 
Režija: Fred Gerber
Scenarij: Paul Bernbaum
Uloge: Leslie Nielsen, Christopher Lloyd, Matt McCoy, Sherry Miller, ...

Filmografija

"Rent-a-kid" je zabavna i dirljiva obiteljska komedija u kojoj ćemo moći uživati u glumačkim bravurama genijalnog komičara Leslieja Nielsena, koji nas je nedavno napustio. Osim briljantnog Nielsena, uživat ćemo u nastupu Christophera Lloyda, kao vratara, Matta McCoya, Sherry Miller, ali i troje mladih glumaca, Tabithe Lupien, Codyja Jonesa i Amosa Crawleya, u ulogama siročadi posuđenih na 10 dana u novu obitelj.

Russ (Matt McCoy) i Valerie (Sherry Miller) u fazi su razmišljanja da osnuju obitelj. Žive u lijepo uređenom apartmanu i imaju sve što požele jer im je unosan posao procjenjivanja i prodavanja antikviteta pružio ugodan život. No kako bi sreća bila potpuna, nedostaje im samo dijete. Istovremeno, Cliff, šef agencije koja posreduje kod usvajanja djece i vlasnik sirotišta, odluči uzeti zasluženi odmor i prepustiti posao svom ocu Harryju (Leslie Nielsen). Inače, Harry vodi agenciju za iznajmljivanje pa dođe na originalnu ideju - spojiti dva posla i iznajmiti djecu parovima koji nisu posve sigurni žele li posvojiti dijete.
"Rent-a-kid" će nas od srca nasmijati, ali i podsjetiti na nesretnu sudbinu djece bez obitelji te pružiti nadu onima koji još uvijek traže svoj dom.

Komentari (0)

Foto