Samac (2009)

SOLITARY MAN (Originalni naziv)

komedija drama romantika

Razvedeni 50-togodišnjak zbog svoje neuravnoteženosti upada u poslovne i ljubavne probleme

 
Režija: Brian Koppelman, David Levien
Scenarij: Brian Koppelman
Uloge: Michael Douglas, Susan Sarandon, Danny DeVito, Mary-Louise Parker, ...

Filmografija

Bolji poznavatelji sedme umjetnosti prepoznat će Briana Koppelmana i Davida Leviena kao scenariste velikog redatelja Stevena Soderbergha, s kojim su surađivali na blockbusteru “Oceanovih trinaest” i “The Girlfriend Experience”, u kojoj je zabljesnula porno glumica Sasha Grey.

Ben Kalmen (Michael Douglas) više nije u cvijetu mladosti. Muče ga srčani problemi, a brak mu je završio rastavom. Povrh svega, izgubio je veliki novac u trgovanju automobilima, a seks sa ženama dvostruko mlađima od njega naprosto mu je neodoljiv. Svoju aktualnu djevojku Jordan (Mary-Louise Parker) odabrao je samo zbog njenog oca, koji mu može dogovoriti novi posao. Kada Jordan zamoli Bena da njenu kći Allyson (Imogen Potts) otprati na koledž, Ben preuzme obavezu, no tamo njegovo ponašanje izmakne kontroli. Vijesti o Benovom neuravnoteženog ponašanju uzdrmat će njegovu obitelj, te će se loše odraziti na njegov ljubavni život i financije. Može li Ben spasiti obraz i vratiti izgubljeno poštovanje?
Scenaristi Brian Koppelman i David Levien okušali su se kao redatelji "Samca", u kojem su okupili kremu holivudskog glumišta. Susan Sarandon, Danny DeVito, Mary-Louise Parker ("Trava"), Jenna Fischer ("U uredu"), te najveća zvijezda Michael Dougles, koji je potpuno zasjenio svoje kolege u jednoj od svojih najimpresivnijih i najrazularenijih uloga posljednjih godina.

Komentari (0)

Foto