četvrtak, 18.04.2024 17:20

Asi (2007)

Asi (Originalni naziv)

drama

Snažna priča o ljubavi čije ostvarenje priječe utezi prošlosti

sez.1 ep.4Demir predlaže Asi zanimljiv način kako da mu se oduži za to što će on platiti dugove njezina oca. Demir je vidno potresen činjenicom da je Asi kći njegova neprijatelja Ihsana Kozdžuoglua. No niko ne može zaustaviti mržnju koju on osjeća prema Kozdžuogluovima. Demir se sprema osvetiti majku koja je počinila samoubojstvo dok je on bio dječak. Gospodin Ihsan ima potpuno novi plan. Porodica Kozdžuoglu je ponovno suočena s opasnosti da neće moći prodati urod koji su teškom mukom uzgojili.
 
Režija: Cevdet Mercan
Scenarij: Gul Dirican, Nese Cehiz, Bilal Babaoglu
Uloge: Tuba Büyüküstün, Murat Yildirim, Çetin Tekindor, Nur Sürer, Selma Ergeç

Filmografija

U priči o novoj aristokraciji, ljubavi prema zemlji i romanci, u središtu je jedna rijeka koja teče uzvodno. Njeno je ime Asi, kao i nadimak glavne junakinje Asiye. Ona ide suprotnim smjerom baš poput rijeke koja, za razliku od uobičajenog toka, gradom Antakyijom teče od juga prema sjeveru. Serija se osim u Turskoj prikazivala u Rumunjskoj, Bugarskoj i zemljama Bliskog istoka uz mnogo uspjeha. Odlikuju je izvrsna originalna glazba autora Naila Yutsevera, iznimna fotografija i pejzaži.

Već tri generacije obitelj Kozcuoglu posjeduje veliko imanje. Vlasnik Ihsan Kozcuoglu i njegova kći Asi rade i žive za svoju zemlju. Mnogo godina prije Demirova teta Sühelya i njegova majka došle su raditi na imanje obitelji Kozcuoglu, gdje je Demirova majka smrtno stradala utopivši se u rijeci Asi. Nakon povratka u Antakyju Demir susreće Asi spram koje odmah osjeti privlačnost.

No životi obitelji Kozcuoglu i Demirove opterećeni su duhovima prošlosti. Süheylin povratkom, tajne polako počinju izlaziti na vidjelo. Demir saznaje da je obitelj Kozcuoglu, vjerojatno odgovorna za smrt njegove majke te odgovore u vezi tog događaja Demir je odluči potražiti na imanju Ihsana Kozcuoglua.


Komentari (21)

Foto