Lov na svinje (2008)

Pig Hunt (Originalni naziv)

horror

Skupina prijatelja nehotice zađe na teritorij ogromne i krvoločne divlje svinje

 
Režija: James Isaac
Scenarij: Robert Mailer Anderson, Zack Anderson
Uloge: Travis Aaron Wade, Tina Huang, Howard Johnson Jr., Trevor Bullock, Rajiv Shah

Filmografija

„Pig Hunt“ mračni je i komični horor film koji je spojio ono najbolje iz filmova „Deliverance“, „Ralje“ i „Diner“, ali po svom opsegu i ozračju ostaje jedinstven sjeverno-kalifornijski film. Ovo je kinematografski „punkabilly“ – osvježavajući, šokantan, nezaboravan!

Kad John svoje prijatelje iz San Francisca povede na udaljenu farmu svoga preminulog strica u lov na divlje svinje, sve se čini kao da će to biti tipičan muški vikend s oružjem – unatoč nazočnosti Johnove seksi djevojke Brooks. Ali kako John i njegova ekipa zalaze dublje u šumu, počinju slijediti groznu istinu o ujakovu nasljedstvu i legendi o Rasparaču – ubojitom i više od tonu teškomu crnom vepru!

Njihova ih potjera vodi kroz polja marihuane i u muljevite krajolike. Uključuje i snažno naoružanje, nasilnu i nepredvidljivu braću Tibbs, masakrirane emue, hipijevskog stranca koji maše mačetom, osvetničke seljačine i pripadnice kulta koje danju uzgajaju marihuanu, a noću se klanjaju gigantskoj svinji ubojici. Jednom kada je lov na svinje završen, nitko više nije nevin ili neozlijeđen.


Komentari (0)

Foto