utorak, 02.07.2024 08:43

Naprijed, Go Jetteri! (2015)

Go Jetters (Originalni naziv)

animirani

Akcijska animiran pustolovina vodi predškolce po cijelome svijetu!

sez.1 ep.2Go Jetteri posjećuju Sjeverni pol kako bi proslavili Božić, ali postoji velik problem: Kvar Veliki pomisli da je ogromna vreća darova za njega pa ju je odnio na sanjkama Djeda Božićnjaka! Lars i Xuli jure u Brumoplovu, a Kyan i Foz skaču za nekoliko darova koji su pali sa saonica. Na svojim daskama u zadnji čas uspijevaju uhvatiti darove. Naposljetku Lars uspijeva opet uspostaviti kontrolu nad sanjkama i vratiti ih Djedu Božićnjaku. Go Jetteri su možda spasili darove, ali Djed Božićnjak je zakasnio zbog Kvarovih ludorija! Skoro će božićno jutro i nema dovoljno vremena da se uruče darovi svoj djeci svijeta. Kvar se sjeća kako je to biti dijete na Božić i nudi pomoć. Dok Kvar leti iznad Etne, eksplozija vulkana prevrne njegovu letjelicu i izbaci vreću darova. Kvar očajnički posegne za njom te pada prema vrućoj lavi. Lars i Djed Božićnjak ga uhvate, ali druga eksplozija uplaši sobove i preko ruba prevrne Djeda Božićnjaka, Kvara i njegovog omiljenog Zlobota. Svi su na sigurnom, ali skoro će Badnjak, a oni još moraju dostaviti darove. Kad bi im bar netko mogao pomoći. Iznenada stiže letjelica Go Jettera. Pomoći će oko dostave i svi će darovi biti isporučeni diljem svijeta prije božićnog jutra. Go Jetteri se okupljaju da snime svečani selfie sa Superrogom, Djedom Božićnjakom, Kvarom i njegovom letjelicom. Odabrala: Rahela Štefanović
 
Režija: N/A
Scenarij: Katie Simmons
Uloge: Akie Kotabe, Tommie Earl Jenkins, Syrus Lowe, John Hasler

Filmografija

Od egipatskih piramida do opere u Sydneyju, od Eiffelova tornja do Kipa slobode, svaka je epizoda o nekoj divnoj znamenitosti kojoj Go Jetteri moraju pomoći.

Serija opisuje pustolovine četvero srčanih svjetskih junaka, Xuli, Kyana, Larsa i Foza, koji putuju po svijetu sa svojim prijateljem i učiteljem Superogom, jednorogom koji voli disko plesove. Zajedno spašavaju najvrednije svjetske znamenitosti od zločestih djela svoga vječnoga neprijatelja Velezloćka Blatka.

Komentari (0)

Foto