Step up (2006)

STEP UP (Originalni naziv)

glazba romantika

Buntovni ulični plesač otkriva čari plesa uz pomoć mlade plesačice u usponu

 
Režija: Anne Fletcher
Scenarij: Duane Adler, Melissa Rosenberg
Uloge: Channing Tatum, Jenna Dewan, Damaine Radcliff, De’Shawn Washington, Mario...

Filmografija

U romantičnoj priči o savršenom plesačkom paru najviše će uživati mlađa publika koja voli ples i moderne glazbene bitove. No osim sjajno izvedenih i koreografiranih plesačkih scena, "Step up" će ponuditi i šaljive trenutke, pa čak i one dramske, stoga ne treba čuditi da su i stariji gledatelji dobro prihvatili ovaj film te mu pomogli da postigne veliki uspijeh na kino blagajnama.

Buntovnik i ulični plesač Tyler Gage (Channing Tatum) živi sa svojim udomiteljima u afro-američkom radničkom kvartu u Baltimoru. Njegovi najbolji prijatelji su Mac Carter (Damaine Radcliff) i Skinny Carter (De'Shawn Washington). Život Tylera i njegovih prijatelja sastoji se od odlazaka na tulume i krađe automobila. Nakon što su izbačeni s jednog tuluma, prijatelji se odluče zabaviti na drugačiji način pa provale u umjetničku školu Maryland i unište pozornicu. Tyler je uhvaćen i osuđen na 200 sati dobrotvornog rada u istoj školi koju je vandalizirao, a direktorica Gordon (Rachel Griffiths) naredi mu da zajedno s domarom očisti školu. Jedno popodne, plesačica Nora Clark (Jenna Dewan) ugleda Tylera kako pleše na školskom parkiralištu, a on joj ponudi pomoć pri koreografiji jer se njezin partner Andrew ozlijedio.
U plesačkim ulogama briljiraju Channing Tatum i Jenna Dewan pokazujući sav svoj plesački talent. Ako vam se svidio "Save the last dance", ne smijete propustiti "Step up"!

Komentari (0)

Foto