Osveta ljubavi (2003)

Pasión de gavilanes (Originalni naziv)

telenovela

 
Režija: Rodrigo Triana
Scenarij: Julio Jiménez
Uloge: Danna Garcia, Mario Cimarro, Paola Rey, Gloria Gomez, Kristina Lilley, ...

Filmografija

Prešavši granicu i ostavivši za sobom domovinu koja im je pružila malo lijepih trenutaka i mnogo nevolja, braća Reyes doselila su se u mali, živahni gradić u kojem su otvorili pekaru kojom će uzdržavati obitelj.

Najstariji brat, vrijedan i odgovoran Juan (Mario Cimarro) vodi cijeli posao. Prilično je strog i pomalo primitivan. Srednji brat Oscar (Juan Alfonso Baptista) je ambiciozan i proračunat, a novac uvijek nalazi na neočekivanim mjestima. Franco (Michel Brown) je najmlađi, a od svoje braće se razlikuje po tome što nema smisla za posao - strahovito je romantičan i boem u duši.

Najmlađa u obitelji je njihova sestra Libia (Ana Lucia Dominguez), koja ima samo sedamnaest godina. Svojoj braći ona je i radost i briga te oni često pretjeraju u svojim izljevima ljubomore. Problemi počinju kada se djevojka upusti u vezu sa starijim, oženjenim muškarcem, Bernardom Elizondom, ignorirajući savjete svoje braće. Kad Libia zatrudni, braća zatraže od Bernarda da je oženi, ne znajući da on već ima obitelj. Bernardo ipak pristane, ali uskoro pogiba u nesreći. Libia to ne može podnijeti i baci se u smrt s mosta. Braća se zaklinju da će je osvetiti.


Komentari (3)

Foto