Na dubini smrti (2005)

Deep Rescue (Originalni naziv)

triler avantura sf

Posada svemirske letjelice se nađe zarobljena na dnu oceana

 
Režija: Chris Bremble
Scenarij: Greg Bennett, Chris Bremble
Uloge: Tamara Davies, Dale Petterson, Stan Kirsch, Dale Midkiff, Corey Large, ...

Filmografija

Napet avanturistički triler sa spektakularnim specijalnim efektima u kojem se posada svemirske letjelice nađe zarobljena na dnu oceana. Samo ih čudo može spasiti… Ili ljubav jednog čovjeka...

Prilikom rutinskog lansiranja satelita, posada svemirske letjelice Discovery prisiljena je zbog eksplozije spustiti se u Atlantski ocean. Nakon zastrašujućeg pada, shvaćaju da se nalaze zarobljeni na 150 metara morske dubine.

Letjelica je čitava, ali kisika imaju za još samo nekoliko sati. Članica posade je i astronautkinja Amanda Patterson (Tamara Davies), a zadnje što je čula prije pada u ocean bio je glas njezinog otuđenog supruga NASA-inog vođe leta Bena Pattersona (Dale Patterson). Dok se posada bori za život, Amanda prolazi vlastitu borbu.

Rastava od Bena i kratka veza sa zapovjednikom leta, astronautom Kevinom Kongleom (Stan Kirsch). Zabrinuto svjedoči Kevinovoj nemogućnosti da donese odluke pod pritiskom i opasnosti u koju dovodi posadu u pokušaju da spasi teret. Uznemirena lošim vodstvom, posada posustaje i čini se da je svaka nada izgubljena kada se iz dubina začuje glas.


Komentari (0)

Foto