Državni službenik (2019)

Državni službenik (Originalni naziv)

triler kriminalistički

Akcijsko-kriminalistička serija o suvremenim agentima službi zavjetovanih na tajnost

 
Režija: Miroslav Lekić, Ivan Živković
Scenarij: Dimitrije Vojinov
Uloge: Milan Marić, Žarko Laušević, Nebojša Dugalić, Nenad Jezdić, Marta Bjelica...

Filmografija

U pitanju je akcijsko-kriminalistička serija, koju je kao novi žanr u lokalnoj produkciji uveo upravo srpski proslavljeni redatelj, scenarist i producent. Ovoga puta Antonijević je kreator serije i potpisuje produkciju, na tekst Dimitrija Vojnova i režiju iskusnog dvojca Miroslava Lekića i Ivana Živkovića i ponovno odlazi korak dalje.

“Državni službenik” nas uvodi u poslovne i privatne živote suvremenih agenata službi zavjetovanih na tajnost, otkriva nam opću situaciju na tom polju i njihovu borbu sa svakodnevnim prijetnjama kojima je izložena sigurnost zemlje.

Radnja serije smještena je u današnje vrijeme. Milan Marić igra glavnu ulogu, mladog agenta Lazara, koji pokušava pronaći ravnotežu između obiteljskog i poslovnog života. Kada se velika opasnost nadvije nad Srbiju, i kada više ne zna ima li na koga osloniti, Lazar shvaća da će morati podnijeti veliku žrtvu i raditi mimo pravila kako bi spasio svoje sugrađane, svoju obitelj i sebe. Pored Milana Marića, posebnu pažnju publike i medija privukla je i uloga proslavljenog glumca Žarka Lauševića, koji tumači lik bivšeg pripadnika službe koji i dan danas ima veliki utjecaj na šefa Sigurnosno-informativne agencije, koga igra Nebojša Dugalić. Serija će tijekom 12 epizoda pratiti živote glavnih junaka pritisnutih bremenom ogromne odgovornosti koje njihov posao nosi.

Komentari (0)

Foto