Fringe (2008)

Fringe (Originalni naziv)

triler horror drama sf

Što bi se dogodilo kad bi znanost nadišla našu maštu

 
Režija:
Scenarij: J. J. Abrams, Alex Kurtzman, Roberto Orci
Uloge: Anna Torv, Joshua Jackson, Lance Reddick, Blair Brown, Jasika Nicole

Filmografija

J. J. Abrams, Alex Kurtzman i Roberto Orci, tim koji je stvorio Zvjezdane staze, Nemoguću misiju 3 i Alias, osmislili su novu seriju koja će vas oduševiti, zaprepastiti i istražiti nejasnu granicu između mogućeg i nemogućeg. U seriji glume Anna Torv, Joshua Jackson, John Noble, Lance Reddick, Kirk Acevedo, Mark Valley, Blair Brown i Jasika Nicole nominirane za nagradu Emmy i Zlatni globus.

Znanstveni triler o neobičnom trojcu koji otkriva smrtonosni misterij niza nevjerojatnih događaja, kopa ispod površine i dolazi do otkrića da su neobični događaji možda samo dio veće, uznemirujuće mreže događaja koja pomiče granicu između mogućeg i nemogućeg.
FBI-ev Odjel za rubne slučajeve otvoren je u Bostonu kad je specijalna agentica Olivia Dunham (Anna Torv) zatražila pomoć "rubnog" znanstvenika Waltea Bishopa (John Noble), koji je bio u psihijatrijskoj bolnici, i njegova svestranog sina Petera (Joshua Jackson), svjetskoga putnika, oko istrage avionske katastrofe koja je prkosila ljudskoj logici. Nakon što su riješili slučaj i otkrili da je to jedan od niza neobičnih i međusobno povezanih događaja, nastao je neobičan trio, pod nadzorom specijalnog agenta Phillipa Broylesa (Lance Reddick) i mlade agentice Astrid Farnsworth (Jasika Nicole). Tu skupinu nadopunjuje Lincoln Lee (Seth Gabel), agent s "druge strane", ključna osoba.

Komentari (19)

Foto