Penthouse (2010)

THE PENTHOUSE (Originalni naziv)

komedija

Razuzadnim 30-godišnjacima otvori se prilika za urnebesne zabave kada usele u penthouse

 
Režija: Chris Levitus
Scenarij: Corey Large, Chris Levitus
Uloge: Rider Strong, Corey Large, Kaley Cuoco, April Scott, James DeBello, Mya

Filmografija

"Pentahouse" možda neće biti film za sve uzraste, no priča o 30-godišnjacima, koji se ponašaju poput tinejdžera, kojima se stvorila prilika života da stanuju u velikom apartmanu u kojem mogu neprestano organizirati tulume, nudi dovoljne količine smijeha da zadovolji i najzahtjevnije gledatelje.

Nakon što je pobijedio u televizijskom reality showu, Tyler (Corey Large) poziva dvojicu najboljih prijatelja, Kierana (Rider Strong) i Heatha (James DeBello) da se zajedno s njim usele u penthouse u Los Angelesu. Kieran odmah rado prihvati ponudu kako se ne bi morao useliti kod svoje djevojke Erice (Kaley Cuoco), iako zna da će neprestano tulumarenje vjerojatno utjecati na njegov posao i pisanje. Kada Tylerova mlađa sestra Trista (April Scott) stigne bratu u posjetu, Kieren ne može odoljeti.

"Penthouse" je zabavna komedija najnovijeg datuma, u kojoj su glavne role pripale glumcima mlađe generacije. U ulozi Tylera pojavljuje se Corey Large, kojeg će se neki sjetiti iz "Chasing ghosts", Jamesa DeDebella poznajemo iz "Cabin fever" i „No time to fear", a najveći magnet muškom dijelu publike predstavlja pojavljivanje Kaley Cuoco, koju smo gledali u "Teoriji velikog praska".

 

 


Komentari (0)

Foto