ponedjeljak, 17.06.2024 10:23

Bijeg na selo (2002)

Escape to the Country (Originalni naziv)

dokumentarni reality show

Serija prati male obitelji tijekom njihove potrage za savršenim domom na selu

sez.30 ep.5Sonali Shah pomaže paru koji želi zamijeniti gradski život Halifaxa mirnijim životom na ladanju nadomak prekrasnog nacionalnog parka u Sjevernom Yorkshireu. Kako bi predahnula od potrage za idealnom kućom, Sonali će posjetiti jednu od najvećih OPG tržnica u Ujedinjenom Kraljevstvu. Od tamošnjih zaposlenika i kupaca doznat će po čemu se razlikuju od lanaca supermarketa.
 
Režija: N/A
Scenarij: N/A
Uloge: Jules Hudson, Melissa Porter, Alistair Appleton, Nick Page

Filmografija

Dokumentarni serijal „Bijeg na selo“ donosi nam priču o savršenim domovima za obitelji koje silno žele pobjeći iz užurbanog, pomalo i divljeg života u gradu.

Svaka epizoda serijala bavi se jednim parom ili cijelom obitelji koji pokušavaju pobjeći iz grada i u potpunosti svoje živote preseliti na selo. Pridružite se prezenterima u njihovoj potrazi za domom koji zadovoljava sve uvjete, dok istovremeno istražuju prekrasan i jedinstven okoliš svake lokacije koju posjećuju. Ovaj dokumentarni serijal poziva gledatelja da sazna što sve selo ima za ponuditi te ga vodi u skrivene prirodne rezervoare, zanosne povijesne građevine i upoznaje ga s lokalnim životinjskim svijetom.

Komentari (1)

Foto