Klon (2010)

El Clon (Originalni naziv)

telenovela

Ljubav ne poznaje zabrane, granice, a niti vrijeme

 
Režija: Mauricio Cruz, Agustin Restrepo
Scenarij: Glória Perez, Roberto Stopello, Sandra Velasco
Uloge: Mauricio Ochmann, Sandra Echeverría, Saúl Lisazo, Roberto Moll, ...

Filmografija

Remake brazilskog TV hita “O Clone”, „Klon“ je melodrama o zabranjenoj ljubavi te ljubavnom trokutu između Lucasa, klona njegovog brata te egzotične ljepotice Jade, koja mora odlučiti između dvojice muškaraca. Lucas se zaljubljuje u Jade, ali par se rastaje te nakon dva desetljeća, igrom slučaja ponovno pronalazi, ali tada Lucas susreće klona svog brata, koji je baš poput njega, ali dvadeset godina mlađi. Sada Jade mora izabrati između muškarca kojeg voli i onoga s kojim dijeli najljepša sjećanja.

Jade (Sandra Echeverría) je djevojka islamske vjere, a rođena je i odrasla u Americi. Nakon iznenadne smrti majke, seli se u Maroko da bi posjetila ujaka Alíja (Stênio Garzia). Tamo  upozna Lucasa (Mauricio Ochmann) i oni se zaljube na prvi pogled. No zbog strogog muslimanskog odgoja, oni ne mogu ostvariti svoju ljubav. U skladu s tradicijom, Alí dogovori vjenčanje svoje dvije nećakinje Jade and Lattife (Letícia Sabatella) s braćom Saidom (Dalton Vigh) i Mohamedom (Antonio Calloni).

Lucas ima brata blizanca Diega (Mauricio Ochmann), koji je, za razliku od Lucasa, veliki šarmer, vesele je naravi i poduzetan, pa tako i najbolji kandidat za preuzimanje obiteljskog posla, kojeg je do sada vodio njihov otac Leonardo Ferrer (Saúl Lisazo), milijunaš i udovac koji je svoj imetak zaradio izvozom i uvozom hrane. Leonardo je u ljubavnoj vezi s Christinom, no kada ona provede strastvenu noć s Diegom, ne znajući da je on Leonardov sin, Leonardo se okrene protiv sina. Na povratku u Miami, Diego doživi nesreću. Helikopter kojim je putovao sruši se i on pogiba.

U međuvremenu, nakon što je vodio ljubav s Jade, što je po zakonu u Maroku grijeh koji se kažnjava smrću ako muž sazna da njegova žena nije djevica, Lucas odgađa pobjeći s Jade. Nesretna i razočarana njegovom odlukom, Jade se vraća kući i pristaje se udati za Saida (Juan Pablo Raba), koji je jako zaljubljen u nju i koji joj je spreman oprostiti  grijeh te ignorirati njenu ljubav prema Lucasu. No upozorava je, ako ga opet bude vidjela, on će je ubiti. Lucas se vraća u Miami i preuzima posao svog brata Diega te oženi Marisu (Andrea Lopéz) s kojom dobije kći Natáliu (Laura Perico).

U braku sa Saidom, Jade je također rodila kćerku Khadiju (Valeria Chagüí). U međuvremenu, znanstvenik Augusto Albieri (Roberto Moll) ne može preboljeti smrt svog kumčeta Diega, kojeg je volio kao sina, te ga odluči tajno klonirati uz pomoć Dore (Indhira Serrano), koja rađa Daniela (Mauricio Ochmann) ne znajući da je rodila dijete identično braći Ferrer. Dvadeset godina kasnije, Lucas je još uvijek u braku s Marisom. Njihova kći Natália ovisna je o drogi, a na drugoj strani svijeta Said je odlučio svoj hotelski posao proširiti na Ameriku, pa odluči povesti Jade kako bi pokazao Lucasu da je ona izabrala njega, a ne Lucasa.

No ljubav između Lucasa i Jade plane još jače nego prvi puta te oni odluči zatražiti razvod od svojih supružnika.


Komentari (5)

Foto