Đavolje ždrijelo (2003)

COLD CREEK MANOR (Originalni naziv)

triler horror drama

Savršena kuća, u kojoj su odlučili voditi savršen život, krila je savršeni zločin

 
Režija: Mike Figgis
Scenarij: Richard Jefferies
Uloge: Dennis Quaid, Sharon Stone, Stephen Dorff, Juliette Lewis, Kristen Stewart...

Filmografija

Dennis Quaid i Sharon Stone glume supružnike kojima se život slučajno pretvara u pravi košmar, u tajanstvenom trileru "Đavolje ždrijelo".Slavni britanski redatelj Mike Figgis u svojoj se karijeri okušao u mnogim žanrovima, a odličnim i napetim "Đavoljim ždrijelom" pokazao je kako i u trileru može udariti svoj prepoznatljiv pečat vizualne potpore psihološkom razvoju likova. Stvarajući mračnu atmosferu nepoznatog i tajnovitog.Uz Dennisa Quaida i Sharon Stone, koji glume par željan bijega od gradske vreve, najdojmljiviju je ulogu ipak ostvario Stephen Dorff kao naprasiti i zastrašujući Massie...

Želeći konačno pobjeći od svih stresova koji opterećuju njihov život u velikom gradu, Cooper Tilson (Dennis Quaid) i njegova obitelj napuštaju New York i odlaze živjeti u zapuštenu kuću na selu, još uvijek punoj stvari prethodnih stanara.
Tilsonovi počinju kuću pretvarati u svoj dom iz snova, ali ubrzo za njih počinje prava noćna mora kada se pojavi bivši vlasnik Dale Massie (Stephen Dorff). Zahvaljujući cijelom nizu zastrašujućih incidenata postaje jasno kako prošlost kuće krije mračne tajne.

Komentari (1)

Foto