petak, 10.02.2023 07:30

Zabranjena ljubav (2004)

Zabranjena ljubav (Originalni naziv)

drama romantika sapunica

Ljubav dvoje mladih otkriti će dugo skrivane tajne dviju obitelji

sez.1 ep.194Blizanci Petra Novak i Danijel Lončar, razdvojeni odmah nakon rođenja, ne znaju jedno za drugo, odrastaju u različitim obiteljima, no povezuje ih snažan osjećaj da im nešto nedostaje zbog čega njihov život nije potpun. Dvadeset godina kasnije sudbonosan susret budi nagomilane osjećaje, Petra i Danijel se zaljubljuju i napokon pronalaze ono 'nešto' što im je nedostajalo cijeli život. No kada se otkrije istina, njihova ljubav postaje zabranjena, uništava im snove, otkriva uznemirujuće tajne i budi dugo potiskivane strasti koje su ih razdirale.
 
Režija: Karmen Baša, Berislav Makarović
Scenarij: Inge Privora, Tomislav Hrpka
Uloge: Zoran Pribičević, Anita Berisha, Filip Riđički, Vanja Matujec, ...

Filmografija

Prva hrvatska sapunica u vaše domove donosi zanimljive ljudske sudbine i dramatične događaje koji će vas napetošću i neizvjesnim raspletima ostaviti bez daha. To nije obična sapunica temeljena na sukobu dviju obitelji ili eksploziji gorućih strasti i mračnih intriga, nego mnogo više od toga. Kroz nju ćete upoznati ljudske odnose, emocije i tajne o kojima se drugi nisu usudili progovoriti.

Blizanci Petra Novak i Danijel Lončar, razdvojeni odmah nakon rođenja, ne znaju jedno za drugo, odrastaju u različitim obiteljima, no povezuje ih snažan osjećaj da im nešto nedostaje zbog čega njihov život nije potpun. Dvadeset godina kasnije sudbonosan susret budi nagomilane osjećaje, Petra i Danijel se zaljubljuju i napokon pronalaze ono neštto im je nedostajalo cijeli život. No kada se otkrije istina, njihova ljubav postaje zabranjena, uništava im snove, otkriva uznemirujuće tajne i budi dugo potiskivane strasti koje su ih razdirale.

Prije dvadeset godina, kada je ostavila Josipa Lončara zbog aristokrata Stjepana Novaka, Viktorija je odabrala bogatstvo i sigurnost umjesto ljubavi. Nikada je nije zabrinjavalo što je odmah nakon rođenja razdvojila svoga sina i kćer te tako odlučila o njihovoj sudbini. Dok je Petra Novak živjela laganim i privilegiranim životom, Danijel Lončar odgajan je u radničkoj obitelji, a odnos između njega i oca bio je veoma buran.

Kada ih sudbina spoji, Petra je pred udajom za čovjeka kojega ne voli, a Danijel osumnjičen za ubojstvo koje nije počinio. Njihova snažna potreba jednoga za drugim dovodi dvije obitelji u sukob, uzrokujući razarajuća neprijateljstva i opasne opsesije. Petra i Danijel moraju se boriti sa svojim osjećajima ili prekršitii najveći društveni tabu. Josip se suočava sa ženom koja mu je uništtila život, ugrožavajući stabilnost vlastite obitelji


Komentari (9)

Foto