četvrtak, 16.05.2024 05:20

Milijun malih stvari (2018)

A Million Little Things (Originalni naziv)

komedija drama

Jedan tragični događaj zauvijek će promijeniti živote grupe prijatelja

sez.4 ep.1U četvrtoj sezoni, vidjet ćemo kako se naša grupa okuplja na nadahnjujuće načine, dok jedni drugima pomažu u teškim i nepredvidljivim životnim situacijama.
 
Režija: James Griffiths
Scenarij: DJ Nash
Uloge: David Giuntoli, Romany Malco, Allison Miller, Christina Marie Moses

Filmografija

Kažu da prijateljstvo nije jedna velika, nego milijun malih stvari, a to vrijedi i za grupu prijatelja iz Bostona. Neki su uspješni, drugi se muče, ali svi osjećaju da stoje na mjestu. Nakon što jedan umre, ostali shvate da trebaju početi živjeti.

Nakon telefonskog poziva i poslovnog dogovora, Jon (Ron Livingston) izlazi na balkon svog ureda, ostavlja telefon i omotnicu na stolu, staloženo preskoči ogradu i okonča si život. Istovremeno, Gary (James Roday Rodriguez) je na redovnom pregledu kod liječnika zbog karcinoma dojke, Eddie (David Giountolli) dobije poziv, pakira kofer i sprema se ostaviti suprugu radoholičarku Katherine (Grace Park), dok se Rome (Romany Malco) sprema progutati šaku tableta, no tada zazvoni telefon i on primi vijest koja ga obara s nogu. Kasnije Gary dovodi Maggie (Allison Miller), iz svoje grupe za podršku, na Jonov sprovod, gdje se ona upoznaje s Delilahom (Stéphanie Szostak) i Reginom (Christina Moses). Rome uskoro prizna da je depresivan, a prijatelji inzistiraju da potraži stručnu pomoć. Jonov poljednji poslovni dogovor prije samoubojstva bio je zakup koji bi omogućio Regini da otvori restoran. Jonova supuga Delilah zabrinuta je da se Jon ubio zbog njezine veze s Eddiejem te je odluči okončati. Iako se čini da serija " Milijun malih stvari" nudi još jedan tipični pogled na odnose među prijateljima koji prolaze kroz razne životne drame, ipak daje nešto posebno - jedinstvenu sliku i perspektivu na muške odnose, tj. dubinu muškog prijateljstva.

Komentari (1)

Foto