petak, 03.04.2020 20:20

Novi Amsterdam (2018)

New Amsterdam (Originalni naziv)

drama

sez.1 ep.18Max upozna novu onkologinju, dr. Stauton koja nije zadovoljna njegovim nedosljednim dolaskom na kemoterapije i zračenja te mu odmah zakaže sljedeći termin zračenja. Max sazna da bolnica planira prodati svoj medicinski dug, a kako bi pomogao,  dovodi bivše pacijente da odrade svoj dug pružajući usluge bolnici. Max odgađa svoj termin zračenja, ali mu Stauton govori o težini njegove situacije i on napokon shvati da  mora ozbiljno pristupiti liječenju. Sharpe i Reynolds pokušavaju dijagnosticirati pacijentici cističnu fibrozu, no otkriju da je prestala uzimati jedan od svojih lijekova.
 
Režija: N/A
Scenarij: N/A
Uloge: Ryan Eggold, Janet Montgomery, Freema Agyeman, Jocko Sims

Filmografija

Serija nas vodi u najstariju javnu bolnicu u SAD-u, gdje pratimo rad genijalnog i šarmantnog dr Maxa Goodwina koji je najnoviji direktor bolnice. Njegov cilj je ukloniti sve probleme koji donosi birokaracije kako bi na najbolji način pomogao pacijentima.

Dr. Max Goodwing ima samo jedan cilj - ukloniti sve probleme koji donosi birokaracija kako bi na najbolji način pomogao pacijentima. Kako to misli izvesti? Tako što neće prihvatiti "ne" kao odgovor. Njegova misija nije lagana jer treba razbiti status quo i udahniti novi životu u bolnicu kojoj nedostaje liječnika, novca i poštovanja.

Komentari (0)

Foto