ponedjeljak, 30.03.2020 20:15

Novi Amsterdam (2018)

New Amsterdam (Originalni naziv)

drama

sez.1 ep.14Dok je dr. Bloom na godišnjem odmoru, dr. Candelario preuzima dužnost liječnika za hitnu skrb i provodi nova pravila, koja znače 10-minutno ograničenje za savjetovanje i dijagnozu. Doktor Reynolds doznaje što se dogodilo s dr. Bloom i odlazi je posjetiti. Dr. Sharpe pronalazi majku ovisnicu i njezino dijete izvan bolnice. Majka se odriče djeteta, koje pokazuje simptome odvikavanja, a dr. Sharpe se poveže s djevojčicom te čak razmišlja da o tome da je usvoji.
 
Režija: N/A
Scenarij: N/A
Uloge: Ryan Eggold, Janet Montgomery, Freema Agyeman, Jocko Sims

Filmografija

Serija nas vodi u najstariju javnu bolnicu u SAD-u, gdje pratimo rad genijalnog i šarmantnog dr Maxa Goodwina koji je najnoviji direktor bolnice. Njegov cilj je ukloniti sve probleme koji donosi birokaracije kako bi na najbolji način pomogao pacijentima.

Dr. Max Goodwing ima samo jedan cilj - ukloniti sve probleme koji donosi birokaracija kako bi na najbolji način pomogao pacijentima. Kako to misli izvesti? Tako što neće prihvatiti "ne" kao odgovor. Njegova misija nije lagana jer treba razbiti status quo i udahniti novi životu u bolnicu kojoj nedostaje liječnika, novca i poštovanja.

Komentari (0)

Foto