Isprekidane crte (2008)

Broken Lines (Originalni naziv)

drama

Obiteljske tragedije povežu dvoje mladih

 
Režija: Sallie Aprahamian
Scenarij: Sallie Aprahamian
Uloge: Paul Bettany, Olivia Williams, Dan Fredenburgh, Doraly Rosa, Harriet Walter

Filmografija

U introspektivnoj drami redateljice Sallie Aprahamian, bogati mladi Židov koji s vjernom zaručnicom živi u predgrađu, nakon smrti oca prolazi kroz krizu savjesti koja će mu promijeniti život.

Jake (Dan Fredenburgh) uspješan je stručnjak za nekretnine zaručen s lijepom Zoe (Olivia Williams). Do ovoga trenutka Jake nije zapravo nikada dovodio u pitanje odluke koje je donosio ili odnose koje je održavao, ali nakon što mu neočekivano umre otac, polako ga ponovno privuče gradsko susjedstvo njegove mladosti. Dok je Jake bio mali, njegov je otac posjedovao krojačnicu u gradu. Sada kad se Jake vraća istražiti staro mjesto, neplanirano započinje prijateljstvo s lokalnom konobaricom Beccom (Doraly Rosa) koje bi se ubrzo mogla pretvoriti u nešto puno ozbiljnije.

Ali i Becca je također u vezi s bolesnim bivšim boksačem Chesterom (Paul Bettany) koji je u nedavnoj borbi doživio moždani udar i sad ovisi o njezinoj brizi i potpori. I dok se Jake i Becca oboje bore s brigama i krivnjom zbog međusobne privlačnosti, prisiljeni su odvagati svoj nemir zbog nanošenja boli svojim najbližima s mogućnošću da im je njihova procvjetala veza jedina prilika za pronalazak prave sreće.


Komentari (0)

Foto