Lomeći srce (1999)

DON'T GO BREAKING MY HEART (Originalni naziv)

komedija romantika

Koristeći se hipnozom zubar pokušava zavesti udovicu

 
Režija: Willi Patterson
Scenarij: Geoff Morrow
Uloge: Anthony Edwards, Jenny Seagrove, Charles Dance, Ben Reynolds , ...

Filmografija

"Lomeći srce" klasična je romantična komedija, spada u red malih nezavisnih filmova koji, bez obzira što nisu toliko razvikani, zaslužuju našu pozornost. Pomno odabrani britanski glumci, među kojima je i Suggs, legendarni glazbenik iz benda Madness, dobio manju rolu, pitka i zabavna radnja te inteligentni humor, ponekad je sve što tražimo...

Na što smo sve spremni kako bismo osvojili osobu koju volimo? Kada sve tradicionalne metode zakažu, a ljubav ostane neuzvraćena, vrijeme je za očajničke poteze.

Udovica Suzanne Brody odupire se pokušajima prijatelja da joj pronađu novog partnera. Jedan od njih, Frank, koji joj je ujedno i zubar, zaključi kako je on prava osoba za nju. Kao stomatolog koristi hipnozu u trenucima kada pacijentima bolovi postanu neizdrživi pa se dosjeti da bi je mogao primijeniti i u privatnom životu. Tradicionalni pokušaji zavođenja Suzanne ne pokažu se uspješnima pa Frank odluči iskušati novi, nekonvencionalni pristup. 

U glavnim ulogama su odlični britanski glumci Anthony Edwards, Jenny Seagrove, Charles Dance, Jane Leeeves i Tom Conti. Ako volite britanske romantične komedije poput "Zapravo ljubav", zasigurno nećete ostati razočarani ovim filmom.


Komentari (0)

Foto