Dirty Deeds (2005)

Dirty Deeds (Originalni naziv)

komedija

Buntovnog srednjoškolca čeka najuzbudljivija noć njegovog života

 
Režija: David Kendall
Scenarij: Jon Land, Jonathan Thies
Uloge: Milo Ventimiglia, Lacey Chabert, Tom Amandes, Matthew Carey, Mark Derwin

Filmografija

Početak je nove školske godine u srednjoj školi Roosevelt i glasine se brzo šire o legendarnim zlodjelima deset nevjerojatnih i agresivnih izazova koje treba izvršiti od zore do sumraka u petak navečer. Nitko ih nije izvršio u posljednjih petnaest godina i to s dobrim razlogom: posljednji koji ih je pokušao ispuniti nestao je i više ga nitko nije vidio ni čuo za njega.

Zach (Milo Ventimiglia), učenik četvrte godine u školi Roosvelt, suočen s izazovom pred koji ga stavlja njegov rival, kapetan nogometnog tima Dan Lawton. U trenutku potaknutog viteštva da se osvoji srce prekrasne i teško osvojive Meg (Lacey Chabert), Zach odlučuje biti prvi koji je ispunio zadatak i koji je preživio da o njemu govori. Gotovo se svi učenici škole Roosevelt okupe na parkingu kako bi vidjeli Zacha u trenutku ulaska u prvi zadatak. Zach odahne kad shvati da on uključuje limenku piva i malenu četku sa zakonskom prisilom. No stvari uskoro izmaknu kontroli i Zach je za čas u nepredviđenoj avanturi.

Uz Lawtonovo neprekidno bockanje, Zach se uskoro nađe u borbi s ukradenim automobilima, truplima i grudnjakom bivše kraljice škole Roosevelt. Zachovo samopouzdanje počinje nestajati, ali njegova odlučnost oživi nakon što mu Meg prizna koliko je imresionirana njegovom hrabrošću pod paljbom. Ali s bijesnim šefom mafije, priglupim policajcem i upornim ravnateljem za petama, Zachu čak ni Megina naklonost neće biti dovoljna da svlada posljednji zadatak.


Komentari (0)

Foto