subota, 21.09.2019 15:18

Istrage prometnih nesreća (2018)

Istrage prometnih nesreća (Originalni naziv)

dokumentarni

Emisija na tjednoj bazi istražuje posljedice prometnih nesreća

U emisiji će biti riječi o implementaciji novog zakona, smanjenju broja poginulih na našim cestama u ovoj godini i financiranju Ministarstva unutarnjih poslova kroz nacionalni program prometne infrastrukture. U rubrici Što nas ljuti Ljiljane Vinković gošća je pjevačica Indira. Ponovit ćemo i neka pravila iz rubrike Autoškola. Gost emisije je ministar unutarnjih poslova Davor Božinović. Urednik i voditelj: Ognjen Golubić Urednik projekta: Ranko Varlaj
Režija:
Scenarij:
Uloge:

Filmografija

25 minutnu emisiju vodi Juraj Šebalj, uređuje i vodi Ognjen Golubić, a urednik projekta je Ranko Varlaj. Redatelj Luka Čurčić.

Opširnije

Ova aktualna emisija na tjednoj bazi istražuje posljedice prometnih nesreća, uz analizu sa svim relevantnim stručnjacima te državnim (gradskim) službama (MUP, HAK, Hitna pomoć, HAC, itd.) Urednik projekta Ranko Varlaj ističe: ''Cilj nam je otkriti kroz aktualne primjere - zašto se uistinu određena prometna nesreća dogodila te kako prevenirati i smanjiti broj poginulih i stradalih u prometu. Pri tome, naše kamere će pratiti ne samo cestovni, već i željeznički, brodski ili zračni promet.'' Naglasak je na prevenciji i edukaciji svih sudionika u prometu, kroz razne rubrike, primjerice ''Autoškola'', koja pojašnjava i podsjeća na važeće prometne propise.

Foto

Komentari (0)
© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >