Palača (2008)

The Palace (Originalni naziv)

drama

Upoznajte jednu od najslavnijih obitelji na svijetu

 
Režija: Maurice Phillips, Metin Hüseyin
Scenarij: Tom Grieves, Chris Lang
Uloge: Rupert Evans, Jane Asher, Sophie Winkleman, Sebastian Armesto, Roy Marsden...

Filmografija

Buckinghamska palača. Danas. Kralj James III. i kraljica Charlotte vladaju dostojanstveno, odgovorno i časno. A zatim jedan srčani udar u operi zemlju baca u kaos. Kralj je mrtav i kruna pripadne njegovom 24-godišnjeg sinu, ženskaru i pijancu. Pogledajte kako izgleda život u palači kad se kamere ugase. Zavirite u svakodnevne bitke za moć, podmetanja, ljubomore, zabijanja noževa u leđa, laži i obmane dok se Richard trsi da sačuva utjecaj dinastije koja vlada preko tisuću godina.

Nova britanska serija od osam nastavaka Palača priča je o prvoj godini Richardove vladavine u kojoj se nastoji nositi s vlastitim nesigurnostima i očekivanjima javnosti, s političarima, stranim dostojanstvenicima i religijskim vođama, s tajnom ljubavnicom i potencijalnom suprugom, s agresivnim medijima i spin propagandom, sa svojim ponešto tradicionalnim osobljem i disfunkcionalnom obitelji kojoj je sada, na vlastito čuđenje, na čelu.

Ovaj mladi, slobodoumni individualac svojim će modernim idejama o konceptu monarhije u 21. stoljeću i mladenačkim indiskrecijama izazvati medijsku hajku na kraljevsku obitelj...


Komentari (0)

Foto