Utrka s vremenom (2008)

The Summit (Originalni naziv)

triler drama

Hrabra žena ulazi u sukob sa moćnom i korumpiranom farmaceutskom tvrtkom

 
Režija: Nick Copus
Scenarij: John Krizanc
Uloge: Bruce Greenwood, James Purefoy, Rachelle Lefevre, Mía Maestro, Wendy Crewson

Filmografija

Maria Puerto (Mia Maestro) se odluči boriti za pravdu u slučaju njezina ubijenog sina koji je žrtva goleme i korumpirane farmaceutske tvrtke u zabačenom dijelu Kolumbije. Maria uz pomoć svoje prijateljice Leonie (Rachelle Lefevre) koja je kćerka kanadskog premijera Adderlyja (Bruce Greenwood) pokušava otkriti prave razloge sinove smrti. Ova mini serija je dobila dvije nagrade DGC Team u kategoriji produkcijske grafike i najbolje mini serije.

Uoči predstojećeg sastanka zemalja članica skupine G8, Maria Puerto se odluči boriti za pravdu u slučaju njezina ubijenog sina koji je žrtva goleme i korumpirane farmaceutske tvrtke u zabačenom dijelu Kolumbije. Maria se povjerava i zatraži pomoć svoje prijateljice Leonie koja je kćerka kanadskog premijera Adderlyja kako bi joj ona mogla pomoći da otkrije prave razloge sinove smrti.

Dok nosi epruvetu zaražene krvi, Marija sreće Thoma Lightstonea iz Jedinice za epidemiološko istraživanje koji joj ponudi pomoć. Oni zajedno moraju skrenuti pozornost svjetskih vođa na biološko oružje koje prijeti budućnosti cijelog zapadnog svijeta.Komentari (0)

Foto