Totalno ludi (2006)

Totally Awesome (Originalni naziv)

komedija

Srednjoškolske avanture brata i sestre u gradu u kojem je ples zabranjen

 
Režija: Neal Brennan
Scenarij: Neal Brennan, Michael Schur
Uloge: Mikey Day, Dominique Swain, Chris Kattan, Trevor Heins, James Hong

Filmografija

Glazbeni kanal VH1 osmislio je „Totalno lude" kao satiru tinejdžerskih filmova 80-tih, te kao marketinški trik predstavio film kao „izgubljeni i neprikazani dragulj" iz 80-tih. Film koji je prikazan 2006., ismijava loša odjevna rješenja 80-tih, stereotipne karaktere tog vremena te filmove poput „Prljavog plesa", „Tinejdžerskog vukodlaka", „Lijepe u ružičastom", „Karate kida" i drugih. Ako spomenemo da je redatelj Neal Brennan, ujedno i scenarista kultne komedije „Totalno napušeni", bit će vam jasno da vas očekuje 100 minuta neprestanog smijeha.

Charlie (Mikey Day) se sa sestrom seli u kalifornijski gradić u kojemu je ples zabranjen, a stanovnici ne baš pametni. Njegova sestra Lori (Dominique Swain) zaljubljuje se u domara (Chris Kattan), koji je nekoć, dok još nije bio zabranjen, bio instruktor plesa. Veza između Lori i Gabriela postaje sve prisnija kada odu u plesni studij, za koji nitko ne smije znati da postoji.

Lori ne može prihvati da je ples zabranjen pa planira show, koji bi se trebao dogoditi na održavanju školskog desetoboja, koji Charlie, uz pomoć svog mentora Mr. Yamagashija (James Hong), namjerava osvojiti.


Komentari (0)

Foto