Moj film (2008)

A Film With Me In It (Originalni naziv)

komedija triler

Dvojica nesretnih muškaraca upadaju u niz bizarnih problema

 
Režija: Ian Fitzgibbon
Scenarij: Mark Doherty
Uloge: Dylan Moran, Mark Doherty, Keith Allen, Amy Huberman, Aisling O'Sullivan

Filmografija

Mark ima loš dan. Glumac u usponu, upravo je prošao muku još jedne beskorisne audicije za malu ulogu u filmu. Njegova pateća djevojka sprema se napustiti ga, a gazda deložirati ga, i na životu ga održava samo njegov najbolji prijatelj Pierce i njihova zajednička ambicija da će napisati film kojime će se pokrenuti svoje karijere. Život nije lak, ali stvari će se upravo pogoršati… jako, a onda netko umre i stvari postanu stvarno loše.

Redatelj Ian Fitzgibbon stvara ovu mračno komičnu priču, produciranu i smještenu u Irskoj, o razuzdanom scenaristu i obeshrabrenom glumcu koji i ne znajući budu uvučeni u labirintsku zbrku kad nekoliko ljudi doživi bizarne slučajne smrti u njihovu stanu. Iako muškarci nisu namjerno izazvali nijedan incident, boje se da će ih nepravedno označiti kao ubojice ako prenesu informacije policiji te se odmah počnu rješavati tijela na grozne načine.

U međuvremenu, dok nesretne žrtve sudbine kreću u hrabru borbu da preuzmu kontrolu nad svojom bizarnom sudbinom, njihov osorni gazda učini već ionako napetu situaciju potpuno nepodnošljivom.


Komentari (0)

Foto